ANYMA Online Trading

ORC Software Group
Infront

   
Profil investitor    
Prenume
Nume
Numele companiei
doar pentru persoane juridice
Adresa
Telefon
Adresa e-mail
Doriti ca pe viitor sa primiti informatii despre produsele si serviciile noastre?

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Bancă, în scop de marketing direct, pentru realizarea de comunicări comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesită intervenţia unui operator uman, prin fax ori prin poşta electronică sau prin orice altă metodă care foloseşte serviciile de comunicaţii electronice destinate publicului, precum şi cu primirea de comunicări comerciale prin poştă, precum şi ca Banca să comunice aceste date partenerilor săi contractuali, furnizorilor de servicii, persoanelor juridice din cadrul Société Générale, într-un asemenea scop.
În situaţia în care nu veti mai fi de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale în scop de marketing sau cu cedarea acestora către terţi intr-un asemenea scop, aveţi dreptul de a formula un refuz, printr-o cerere scrisă datată şi semnată care va fi transmisă fie personal, fie printr-o scrisoare recomandată, cu confirmare de primire catre BRD - Groupe Societe Generale, la adresa Bvd Ion Mihalache, Nr. 1-7, sector 1, Bucuresti, in atentia TERPEZAN TABARA Andreea Gabriela.

 

Care este diferenta intre investitor Corporate si Persoana fizica?

Datorita regulilor burselor preturile percepute difera in functie de tipul de investitor.

Investitor persoana fizica
O persoana fizica (si nu o corporatie, firma, persoana fizica autorizata sau altfel de entitate) care nu ofera si nici nu este implicata in vreun fel in oferirea de servicii de investitii.

Investitor corporate
O corporatie, companie sau orice alta entitate este considerata investitor corporate chiar daca nu ofera servicii de investitii. O persoana fizica care ofera servicii de investitii. Definitia "ofera servicii de investitii" este "Este autorizata sa ofere servicii de investitii sau este inregistrata la CNVM (sau autoritati cu functii similare in alte tari)".

Important
Investitorii corporate care se declara ca investitori persoane fizice incalca legea si risca sa plateasca daune pentru toate taxele de bursa necolectate si sa li se restrictioneze accesul la aplicatie. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate in declararea profilului de investitor si va fi tinut raspunzator pentru toate taxele si penalitatile percepute de burse.